Мы хтося гленув бы v на датку j

Шо j у ШоjГу сь, мо, е ексь гvэльк

Ныхто ны хочэ vыты хваjно!
Шоб лэгчыj было всеj Земле
Носыты гэтых хы3х твареj.
Тіпа Зылэньськыj з іх Медьведь.

А наsо нам вам тые баксы!
Да в нас тут олігархыj свет!
І продолvаеца воjна ці зь:
Самых с собоё гадкых нэтр.

Нам каvуть, то ты здесь сідаj, мо.
Ну, зарэ зробым вам обед.
А то забыв усіх татарыj.
Совмеjсно са і, гох, іх ледзь!

І вот нам дошок дав Сан Саныч!
Ага! Ну-да. J шас габлянэ з:
Да шо то ты, товарыш Вацкыль,
Уvэ сав7 на мэня взлег!

Мы v дагава’рылся на лет.
А хто сказав: так быj внахлест?
А я, мол, враз тібе j шэ j хлебц.

Всё влад у стычых во габрэj:
Загабав лёха j прэ на медь.
Не-не! Мы 2+5 ны 7!
Мы свет нысэм народу негр.

...а мы от статок но пасэм


Рецензии
Ну і на якій мові це все пишеться?

Игорь Ярин   20.09.2019 22:42     Заявить о нарушении
На мовы ярых дыдів ятвяжскых
Складаім казкы про нэчысьць святу ж.
І коль героі сплошны кацапы,
Уважым такжэ, бы й даж полякый.

Васыль Брыль-Кобзар   02.11.2019 23:41   Заявить о нарушении