Вкра на розкв та

Вкраїна розквітає,
Та Сонечко зійшло,
І сяйво Душ палає,
В очаї моїх світло.

Прийшла Весна в країну,
В наш вільний, рйдний край,
Птахи вже прилетіли,
Мій друже, заспівай

Про землю нашу рідну,
Чудові береги,
Дніпро що обіймають,
Де тьохкають птахи,

Що щирими крилами
До Сонечка краси
Малюнки малювали –
Край рідний, розквіти!

Ти розквіти з Любв'ю,
Мій щирий світ Добра,
З Любов'ю та красою,
Рідна земля моя!


Рецензии