Батьк вщина, тобою пишаюсь

Батьківщина, тобою пишаюсь,
Рідна мамо, тобою живу,
Твоїм словом так щиро співаю,
Що кохаю Вітчизну мою!

Моя рідна Земля – Україно,
Ти степами, лісами повна,
Твої ріки ласкаво, повільно
Наповняють Любов'ю Серця!

Світ твій, ненько, країна безмежна,
Казкой в Душах палає завжди,
Розквітай, ти моя рідна мати,
Україно, квіти назавжди!

Батьківщино, ти – матінка мила,
Ми з тобою, Вкраїна, завжди,
В своїх співах, неначе на крилах,
Дарувала кохання мені!


Рецензии