Пробач

Пробач мені люба,пробач мені мила,
Пробач же,кохана,що я так вчинив.
Ти мені своє серце віддала,доручила,
А я не беріг й кохання я вбив.

Пробач мені,люба,пробач,я благаю,
Пробач,що так вдіяв і болю завдав.
Як і завше,тебе я так палко кохаю…
Пробач,якщо можеш,я правду сказав.

Пробач мені,люба,за мою невірність,
Пробач,дорогенька,я благаю тебе.
Вчинив я жорстоко,це була моя підлість,
Тепер мою душу цей вчинок гризе.

Пробач мені,мила,мою провину,
Пробач,якщо можеш,хоч нелегко тобі,
Думками до тебе постійно я лину,
А те,що вчинив,не пробачу собі.

Пробач мені,люба,кохана дружино,
Пробач,що принизив і цим розтоптав.
Пробач мені,люба,пробач…ради сина…
Хоч син без моєї любові зростав…

08.08.2019 р.


Рецензии