Ма шорттига лув

Ма шорттига бу болх, дулх-дего хьа.
Къамаьлаш хьа хийла хьа а хазац.
Хийра лараш ют когаш така тlа хьа,
Хьа гlалгlай цlераш наха йовзац.

Эргадаьнн дlаэттар, герга дуне,
Хьона когаметтал, "воакъ", эрсий йоазув.
Кхеллай Кхoлламхочо хоза буне,
Оаш оашош дlаденнад цун доазув.

Ма шорттига хул, йиста вай,
Гlалгlай алап, дош хазар кхераш.
Курро ма хьежа, ва гlалгlа-лай,
Эрсий къамаьла тlа сацар хьа бераш.

Селлара эхь, хlана хета вайна,
Наха юкъе, гlалгlай мотт бувца.
Цхьан ширача кица а дайна,
Фу пайда, наьха уйлаш лувца.

Гlермане, 22. Саькура бетта 2017 шу


Рецензии