Бешара къайгакъахк

Къемате хьежа бlара мунда,
Бешара керда къайгакъахк.
Цун дегlагlад дlаэттад онда,
Цох-м хийла дийна адам къахк.

Къахьегам ца боабар духьа,
Поалхамаш ийде баьннаб.
Бисабац жуккаргаш жухьа,
Цар карме болх эшабеннаб.

Куро а сонто а йагlа беша,
Унзар ший хийла доаржадеш.
lовдала къайгаш цох теша,
Ираз йаl! Хьувкъа шун беш.

Гlалгlайче, 21. Мангала бетта 2019 шу


Рецензии