Фаьрийса наькъаш
Улл хьа наькъахо мерза наб кхийт.
lан юкъе эттача мо даьсса цlенош,
Шa мо шийла цар мазаш ухкийт.
Сомавалар хьа гlишхо, дагадоах цар.
Хьоца lадика ювц, безам ба.
Наькъаш фаьрийса дагакхаба лацар.
Кхаба дага лац. lе безам ба.
Йоазорг дежар-те, хlана дац аз йоазув.
Каьхат улл-те lан ювpгlа кlала.
Хlана тахкийта оаш безаман доазув.
Из а доацаш, дега да хала.
Сиха ма леста са денорг хьай денош,
Мерза наб кхийт хьа наькъахо улл.
Наькъаш фаьрийса, дега цlенош.
Укхаза уйлаш са тайна хул.
Гlермане, 14. Аьтингa бетта 2017 шу
Свидетельство о публикации №119082100100