Ой, на нэби хмары
Збиглыся чорнэньки,
Десь за них сховалысь
Зирочкы дрибнэньки.
Лыш одна чуть мрийе,
Быля нэйи дымка,
Роспушилась наче
ГУсяча пырынка.
Ну, а ти тэхэнько
Шепчуця друг с дружкой,
Хто ж всэ-такэ будэ
Мисяцю подружкой ?
А вин ще ны знайе
С кым же будэ слаще,
Як же роздывыця
Ту, що всих найкраще ?
Уже вскори выйдэ -
Як опрыдилыця,
Щоб моглы з завыдкой
Вже на них дывыця.
Вин-то розумийе
Як ны торопыця,
Выбраты едыну -
Тай ны ошибыця.
20.08 2019.
Свидетельство о публикации №119082008710