Тlох-тlох

Туржаl! Гlовта!
Даймохк сомабал!
Эттаб, кхачаб
Гаьннара бала!

Салтеш. Кирапошт.
Саькур. Лоа.
Унзара сурташ.
Дега тlа ун-гlоа.

Тlох-тlох. Тlох-тlох.
Кхы хазац хlама.
Тlох-тlох. Тlох-тlох.
Мичахьа дуга къам.

Туржаl! Гlовта!
Адам сомадала!
Ийцай, лаьцай
Кара шун гlала.

Цlогlарч. Махьарч.
Даькъаза нах.
lаьржа хьакхарч.
Ираз дайна мах.

Тlох-тlох. Тlох-тlох.
Мохк гаьналургба.
Тlох-тlох. Тlох-тlох.
Хlанз, садаргда.

Гlермане, 20. Саькурa бетта 2018 шу


Рецензии