Рябе життя

Немає згоди у верхівці,
Той цоб кричить, а той цабе.
Тому у нас «воли» і «вівці»,
Мають життя, таке рябе.

Одним і «зелень» і «капуста»*
Не гріх, що інколи брудна.
А в інших  «яслах» зовсім пусто.
Щодня - полеміка  одна.

І що шановні,  нам робити?
Бач не проста брат, справа ця,
Треба й вола не погубити,
І сита, щоб була вівця.

Немає згоди у верхівці…
Тож більше діл, а менше слів.
Щоб  в розпачі голодні вівці,
Не затоптали тих  волів.


Рецензии