Танго
І трояндовим медом пахла руса коса.
Пелюстками ромашки написав твоє ім'я,
Вимовляла трембіта про кохання слова.
Збережи моя мила ,
Танго нашої мови.
Щоби серце раділо
В сяйві нашої долі.
Волошкові світанки і маревні серпанки,
Ти мені дарувала у богемнім вогні.
Танго пристрасні звуки, цілував твої руки,
І обручки іскрились у терпкому вині.
Гіркотою полину я до спомину лину:
Ти в червоному платті і щаслива така!
Роздоріжжя розлучень _ я чекати не буду.
На долоні надії залишилась зима
2007/ із книги поезій " Спогад"
Свидетельство о публикации №119081804486
Людмила Леванюк 21.08.2019 18:59 Заявить о нарушении
Елена Покровка 2 21.08.2019 21:11 Заявить о нарушении