***

Там де море обережно обіймає горизонт
Теплим подихом безмежним зігріває неба зонт
Чайки стрімко пролітають і сягають до води
Обіймає світ безмежний. Світ мене , а я світи.
Там де ллється пісня хвилі, ну а берег то слухач
Безтурботливі дельфіни ловлять сонце наче м’яч
Золотава хвиля манить в неї тихо увійти
Обіймає мене море, ну, а, я усі світи
Там де круча над водою,як гігантський корабель
Хвилі розріза кормо з давніх літ і дотепер
А на гребні хвилі ранок поселився назавжди
Мене море зігріває,я ж вдивляюсь у Світи


Рецензии