Когда же?

В степи где звонкие поют цикады
Где ветер ласково колышит ковыли
Солдати мали завжди стати
На захист Української  землі.

Але у супереч усім законам
Природнім , Божим і людським,
Мы слышим только горя стоны,
Тех кто уходит молодым.

Как жаль , что юные ушли ребята
От куда возвратиться вам нельзя
Старенька мати вас чекає коло хати
І гірко плаче з розпачу Земля.

Дівчатка молоденькі хлопців виглядають.
Чекають на сім'ю, дітей, любов.
А тут снаряды смертным воем завывают .
Невинная ручьями льётся кровь.

Зачем же в своих высших кабинетах.
Сидите вы не думая о том
Що відповідь дасте усьому світу,
За те , що ви зробили загалом!!!!
15.08.2019. 6ч 00м.


Рецензии