Дякую!

Я дякую за біль, що відчуваю
І за реальність, у котрій живу,
І освідомлено події всі сприймаю,
Благословенності моменти наяву.

Все добре, все іде , як треба.
Кожен світанок, кожен новий день...
І кожний погляд, що здіймаю в небо,
Натхнення сповнені і вдячності пісень.

Я Богу дякую, за радісні хвилини,
І за життя мого безцінний дар.
Зі щирістю маленької дитини,
За сонце дякую і за похмурість хмар.

Все добре, все іде, як бути має.
Богові дякую, за дійсності блакить!
Бо ж вдячне серце - хмари розганяє,
За щастя має кожен подих й кожну мить.


                13.05 19


Рецензии