bar 25...

Как сладость Слив Не зависит от — их Мягкости, так и сладость Любви от — ее Жесткости...

........................................ you never tasted
........................................ all the ways to lose it
........................................ you never known
........................................ a place like this*
........................................ they got so many ways
........................................ to get you through it
........................................ & I can't wait too long
........................................ to see your face...

© Olga Karpilova  «bar 25...»*
________________________________
* - культовый бар в Берлине...
/why don't we take a flight & land right in Berlin?/


Рецензии