Эгlаваь ишлапанчa

Каьроло бувцаргба шоана шира фаьлг,
Акха йирзача хьакхах оала хlанз налг.
Маьрша воагlалва хьаьша. Хьаволе. lоха.
Эгlадаллал, шортта я вайга тахан ха...


Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Ткъаь33кхойтта"

Сборник можно приобрести:
- в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас
- в канцелярском магазине "Империя знаний" г. Сунжа


Рецензии