Жуккаргаш белхаш

Жуккаргаш белхача наькъа тlа ма вала,
Хьамсара доттагlа, хьамсара саг.
Кхо ма де. Xоза дош, ва дика саг, ала,
Уж хьежаргба, даим lовдалаш, баг...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Ткъаь33кхойтта"

Сборник можно приобрести:
- в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас
- в канцелярском магазине "Империя знаний" г. Сунжа


Рецензии