Кожна панi маe мати пана
Щоби дарував їй квіточки.
Щоб казав уранці: "Ти – кохана".
Щоби брав до губ тепло руки.
Кожна пані пана має мати.
Щоб для пані пан писав вірші.
Пан уголос має вірш читати.
Пан і вірш – для пані сенс душі.
Пана має мати кожна пані.
Щоби був відвертим, без оман.
Щоб з любов'ю обіймав до рана...
Без любові нащо пані пан?..
Свидетельство о публикации №119081001371