С ранне мы здоровы

Завсёды уф боньдіj!

І вот человек брошен!
Хотя шэ учора
Був вэльмы добрыj
Рыдактор vурнала.

А в Коці j ны грошыj.
Ныекыjі j торбы!
Ну, так от: даваj, мол,
Ек хоч выплываj в повсць.

Но він екся зохмавсь
Шэ v сісты в автобус!
Ну, j в Рыгу, вядома.
Куды бо втічош в Конь.

І выjшов тоj Бондя
Вночі вvэ аv в городі.
І дэ ты прыткнёсься
Вздрымнуты хоть гонды?

А jісты шэ хочыця!
Ныjімшы бо суткы, мо.
Кругом vэ но вонь якась.
І… трупы 2 здохлых.

Но, оj, да ны боjся!
В нас е v скора помоч!
І шась!.. хтось хорошыj
Прыглошуе в дом прам!

Шо-шо? Ты ны хочыш?!
Да брось! Там е j тёлкы ш!
І мы вас опслуvым
На повну катушку!..

Я гленув навокал.
Да, вроді, ны j бомvыj!
Ну-да, ну. Завсёды
І в сновы всё здорово v.

І далыj продовvуj
Но спаты… ф куфаjцы.
О! выjдыш vывоj уv
Од бандыj са лярвыs!

Прыстанэ 100 тысяч
Такых ушлых сфынят,
Шо ты і сочыныш jім
І пісню про відьмыj.

...ну, вот: тут мы j ходымо.
ШукаЕма грошыj.
Ну, балыj хоть капЛю сь.
Бо ек быз рыкламы хоть хлама


Рецензии