Для всех хватит ада

Тяжкі думи тянуть долу до самого низу
І засотують повільно в сіре павутиння.
Линуть спогади болючі і драконять душу,
В'ються  ворони у серці та клюють до крові
П'ють ненависть із любов'ю  -смакують безвкусно.

Пийте, їжте, забавляйтесь і ламайте душі.
Пекла вистачить на всіх нас, і чортів бездушних.
Не жалійте свого тіла, бо лій з нього стоплять.
Пам'ятайте завжди люди, що праведників і невинних,
Частіше за всіх - самі  ж безбожні  грішники судять.





 


Рецензии
Дякую, Елена! Хай щастить!

Эдуард Неганов   08.08.2019 17:56     Заявить о нарушении