Стиглi яблука
Нині впали на траву,
А Господь щасливу доню
Вів в життя - хвала Йому!
Шовком - шовком стеле трави,
І нема на них слідів,
Ой безсмертнії отави,
Сивина моїх дідів
А Господь веде синочка,
Диха вільно по степах,
І синочок колосочок,
У Його святих Руках
Миру, миру, і лиш миру,
Шле наш Бог, Спаситель наш,
Степ і поле - пісня вільна,
Син і дочка по житах
Ой поля, степи привольні,
Та у ручечки візьміть,
Всі частини світу в сльозах,
І до Боженьки ведіть
Так як ви завжди й повсюду,
Бога славите трудом,
І жита ростуть і люди
Насищаються плодом
Ой мій степ, моє ти поле,
Хай і ми завжди в трудах,
Хай морозні злії війни,
Не по наших йдуть слідах
А Господь веде синочка,
А Господь дочку веде,
Мати й батько на поріжці,
В парі к Богу припадуть
І цвіте моя планета,
В мирі, щасті, та любві,
Боже Спасе наші літа
Захищай лиш від війни
Свидетельство о публикации №119080601896
праздниками! Спасибо за то, что
ты есть. Ценю и люблю.
Ангелина Длинка 28.12.2019 21:43 Заявить о нарушении