Росянi дорiжечки
"Ой!" - і промокли утомлені ніжечки...
Божечко. Божечко, серця залізнії,
В тих хто послав у світ війн днини грізнії
Стану на землю я, а вона рідная,
Стану на трави я, а вони слізнії,
Божечко, Божечко, діточки грішнії
До Тебе моляться, хай будем вільнії
Хай будем вільними, вільно ми дихаєм,
Хай будем смілії, без страху пізнаєм,
Світлую доленьку, нічку спокійную,
Вільную доленьку, долю щасливую
А біда біситься, та не загається,
Та народ Боже мій, знову спасається,
І паутиною зло мир окутало,
Та його дії злі тим же закутії
Лапи закутії, звіру не віриться,
А всяк під сонечком до Спаса тулиться,
І війна полум'я своє затушує,
Хто предріка її, того не слухаєм
Бо не від Господа всі не провидці ті,
А нам від Господа, хлібчика мирного,
А нам від Матушки та Богородиці,
Водицю чистую, хай душі зросяться
Росяні - росяні наші доріжечки,
Та вийшло сонечко і місяць ріжечком,
Днину щасливую, мирную славим ми,
Діточки малїї Богом спасаємі!
Свидетельство о публикации №119080406613