нема н чого окр м бога
куди подітись? хто ж то зна
гуляє вітер за порогом
веде дорога навмання
а зорі, зорі - то святе є
ведуть шляхом тернових паст
- ви, дорогенькі, йдіть до неї
до найсвятішої із вас
мені ж залиште темне небо
та хащі величезних скрут
ми всі у прірву попадемо
усіх до землі заберуть
то ж де різниця зараз - потім
коли ж настане судний день?
якщо в'язниця - дум безодня -
безвічна дика карусель
гуляє поле свято долі
величний марш - лунає грім
нема нічого окрім бога
та мого слова поруч з ним
Свидетельство о публикации №119080404863