Поглянь

Поглянь в мої очі
(це все, чого хочу),
Окрім нескінченний думок

Побачиш благання
Мого намагання
Знайти заповідний куток,

Де спокій царує
І вічність дарує
Душі бунтівній, як моя.

Я там би нарешті
Зібрав усі рештки
Свого ледь живого буття.

Поглянь і здивуйся,
Я інший, хвилюйся
Лише відтепер через те,

Що страхом завівшись
Боялась раніше
Хоч трохи пізнати все це.


Рецензии