***

   


Пам’ять Архангела Гавриїла
сильна — святая-святая!!
пам’ять прийде тая —
тая —
горлиці садом навколо хати
твоєї — літають!..


Хоч яке серце ти
мав би
залізне
чи в Бозі наскрізне
горлиці садом навколо хати
твоєї — літають

в Бозі є серце
серцем і все це —
читають...


Лагідно жив ти
а жив ти в своєму краї
Бога і Церкву
сам Гавриїл цим серцям – сповіщає
з тим що в верх серця
їм світло від Царства влітає!


Тверді є в вірі
а віра — лиш праведність має
в Бозі є серце
серцем в світлі читають —
горлиці садом навколо хати
твоєї
літають!!

26.07.2019,
свято Архангела Гавриїла


Рецензии