ДОЛЯ

То свобода, то темниця,
 то дорога, то тропа,
 то божественні там лиця,
 то безлика там товпа.
               
 То засніжене там поле,
 то туману пелена,..
 Над усім панує Доля.
 Тільки Доля. Лиш одна.
































covеrсия


Рецензии