Собака

Собака гавкає в ночі.
На світлу, місячну доріжку.
Як би ви знали , паничі!!!
Як я кручусь в своєму ліжку.
Не дасть вона мені заснуть,
Вже й зорі дивляться у вічі.
Хоч би на хвильку все забудь.
Стулити очі й глянуть в вічність.
Вона все гавкає , сумна,
Й ненавистна мені тварина.
Коли ж замовкне вже вона?
Що вітер гонить без упину.
Нехай заткнеться, хай їй грець!!!
Бо я не можу спать до ранку.
Де був терпець, тепер капець.
Стули вже пельку до світанку!!!!!


Рецензии