Не може бути друзiв забагато
Котрі любов’ю сповнені до нас?
Трудитись з ними можем ми завзято,
Сміятися, чи плакати не раз...
Співати і молитися Ісусу,
Чи просто посидіти в тишині...
Єднання - є оазисом для друзів!
А разом і проблеми не страшні!
Буває, навіть, друг дорожчий брата,
Що, щирістю торкнутись серця встиг!
Не може бути друзів забагато,
Відвертих, небайдужих і простих!
~ДЛВ~
(30 липня - міжнародний день дружби)
Свидетельство о публикации №119073100421
Дуже вдячна за відгук!
Божих благословінь!
З теплом Любов
Любовь Дуля Шевчик 03.08.2019 09:25 Заявить о нарушении