Булахдал

 Мад хтанва зу булахдал
 Яргъал мензил ат/ана
 Руьгьдик лувар зи дустарин
Къе кутада лагьана

Йисалай-суз гьамга ятар
Булахдин яд ширин жез
 Къаних жезва рик/ин гьалар
Гад хьайила к/вачин жез!


Къвезвай гафар куь мецелай
Тарифар хьуй Ватандин
 Яд хъван дустар куь гъилелай
Фий, ивидик зи чандин!

Куь атанвай булахдин рехъ
Шегьре рехъ хьуй аямдин
Къелем гъиле сагъвал хьуй квехъ
Рик/е ц/елхем илгьамдин!


Рецензии