Аялар

Алай аямдин аялар я чун
Диде-бубадин хиялар я чун
Тарихни чирда чи дагъустандин
Иесияр я хайи Ватандин

Аялар я чун мурадар авай
Чешне къачузвай бубайрин рекьяй
Гъалат/ар квачиз хъийида тикрар
Абуру чаз тур къагьриман крар.

Аялар я чун кьунвай гъил-гъиле
Дарежаяр чин жеда лап вине
Гаф гузва чна диде-бубадиз
Ийида къуллугъ хуьруьз убадиз.

 Аялар я чун аялар я чун
Диде-бубадин хиялар я чун
Лекьер-лув гузвай дагъдин синера
Ватан к/енивал авай рик/ера.

06.0772019.
Гюльжагьан  Мисриханова.


Рецензии