840. Найкраща земля
В сердці всі бережуть недарма.
Все кохання тобі моя гарна,
Бо чарівніше тебе нема.
Україна співуча й квітуча,
І барвиста мов тая весна.
Моя ясна й ласкава країна,
Для усіх ти,як мати одна!
Всіх дітей ти своїх зустрічаєш,
Та привітно вітаєш завжди.
Щастя й радість для їх ти бажаєш.
В вишиванці,всіх звеш:-Приїзди!
І яскравеє сонце вітає,
Й благодатні вітають поля.
Від душі свою щедрість дарує,
Україна,найкраща земля!
Свидетельство о публикации №119072906496