Ты з сабою нiчога не возьмеш

Ты з сабою нічога не возьмеш,
Ні чаго, ні каго.
Як прышоў, так і пойдзеш -
Галяком...
Ад сябе да Яго.

Што багацце сталА,
Што багацце ума -
Усе застанецца свету
Ад якога ты бег,
З нараджэння свайго
І дагэтуль.


Рецензии