Жар лабида очилган гулман...

    ***
Жар лабида,очилган гулман
Термилма у,киргокдан бокиб...
Ишк дардидан узи кукунман
Куй,кийнама,утларда екиб
Кечир,хиссиз,мутлако хиссиз
Мултираб,тикилса кузларим
Терс кара деб, бу бир тотли туш
Утинчим,тий шайдо сузларинг
О,бас,зулминг оширма хаддан
Занжирибанд этма нигохим...
Кузларим,конга тулди дарддан
Нетай,ожиз колдирма охинг...
Нетай,ахир,кузингдаги нур
Айтса,ундан кетолмасимни
Орамиздаги жарлик чукур
Айтар,ундан утолмасимни...
    ***   


Рецензии