Ветлыны колэ

Гажтэмчи, гортэ  бы мунны,
Эктыны тшак да ягэд.
Только вот шогэ быд лунэ
Лэдзнытэ оз менэ мэд.
   Пэрисьми, энi не гортын,
   Квартираын городын ола
   Сьэлэмэс колэ бурмэтны -
   Гортэ бы ветлыны колэ!
 


Рецензии