Колы ты хочыш взнаты правду,

Сходы до мэнэ хоть на всадьбу сь

Земную vізнь я всю прочёл
По чёрным спіскам на Арале v.
Бо шо тут мне тіпа втемяшіть,
Шо j я якыjся прам асёл.

Вот я іду-іду і бачу:
А шо v то пак этруска значыть…
А! мусыть, то v уvэ Господь?
Чы ек гэто тут всё вv?

О, Боvэ міj! О, мылыj, правыj!
Да шо v такэ у нас дерvавка?
А! ныц нымае j апаратаф,
Шоб всіх вас враз ф шызарню!

Ну, ек бо вас, ох, развлеКать фсех.
От на тібе шыкарну v Катьку сь.
І ты jіjі хоть 20 раз
Уv ушло в ушко вкакв.

Мне не пріходілось зе j в гадыj
Сідеть улад в сфятоj канаве,
Шоб всэ поняты: дэ і хто
Воняе но в сукно.

Чытаjтэ v Фрэjда чы Блаваску с,
Шоп іскус ныц тыбэ ны в сяку б.
От сныця вборна: ты з лопато j…
Чого то всё? Vівот нормальныj v.

Но нам даваj по цыферблату:
Шоп точно, в срок доsі і гарбузь.
Шоп кабачок – так с луком;с моркв.
От шо там за значок-с?

Я, шо, скаvу вам зарэ?
Ну, ноготь гых шось паvуром!
Бо зь сцілі поміняв хтось!
Забавно! Всэ забавно.

І но j сыдім в ігнаток:
Бо Терыторыjка Нызнаньня
І е уvэ ведзь пра2.


Рецензии