I тихо пiсня полилась...
Про що нам листя шелестить,
Чи то ти просиш щось для себе,
Чи то ти хочеш нам дарить?
Нам тихо листя щось шепоче...
Тут вітер з силою ввірвавсь,
Залопотіло, заіскрилось
Немов бандуру хтось узяв.
І гілки тихо заскрипіли,
Немов за струни зачепились,
Все закружляло, завертілось
І тихо пісня полилась...
Н.Коротя 30.04.2019
Свидетельство о публикации №119072506043