Невже?
Чи хоче жити в рабстві і ярмі?
Як можна Україну не любити?
Чи хочеться впритул стоять стіні?
Як можна буть сліпими і глухими?
Невже народжені рабсилою лиш буть?
Невже керуються думками лиш чужими
Й сітки густі самі собі плетуть?
Невже рабам відкриті всі простори?
Невже раби – це краще , що лиш є?
Чи ж бо не чули про голодомори?
Чи рабам сонце краще ж бо встає?
Невже нема свідомості і тями?
Невже не хочеться народу процвітать?
Чом не стають за України же борцями,
А й дають змогу її знищить й розтоптать?
24.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119072400335