I липень добiгаэ кiнця

І липень добігає вже кінця,
Й зозуля перестла вже кувати,
Та де знайти  такого острівця,
Щоб рани всі  душевні  лікувати?

Ще поранками чути спів  птахів,
І вечорами соловей  співає.
У кожного з нас  безліч є шляхів,
Але не кожен вірний обирає.

Хоч  липень  добігає вже кінця,
Та коники на скрипочках ще грають,
І світлячки ж бо замість каганця,
Й пари закохані  щовечора  гуляють.

Ще залишилось  декілька лиш  днів,
І календар сторінку перегорне,
Та не згасають відблиски вогнів,
А липень повноваження  вже згорне.

І так  минає день в житті за днем,
За тижнем тиждень так  летить,спливає,
І  місяць , й рік  біжать собі  бігцем,
І жоден з них назад не повертає.

23.07.2019 р.


Рецензии