Кирэк

Эчлэренэ жылы тулыр очен
якты мэхэббэт кирэк.
Шул бэхетне кукрэгенэ кертер очен
кирэк олы йорэк .

Саф хавалар кирэк
сулар очен.
Хэмдэ, 
башын китмэс очен,
салкын сулар.

Намус,хормэт,кадер кирэк
якты йоз читлэрдэн.
Кирэк терэк топ йортлардан.
Эти, эни кирэк.

Бар телэклэр тормышка ашсын очен
 Ин беренче узен кирэк.


Рецензии