Людиною не важко бути
Головне, про це не забути.
Бо очі бачать ту красу,
Що квіти пьють живу росу.
А вуха чують шторм і штиль,
Що нам даруе Бог і мир.
Бо є один такий курсив.
По сути ми _ це позитив.
Навіщо грати в лабіринти,
Заводити в пустую флірти?
Навіщо душу вивертати?
Не треба просто забувати.
Людиною себе відчути,
Самим собою треба бути
2017
Свидетельство о публикации №119072208522
Натхнення Вам і тепла душі! С повагою, Людмила.
Людмила Леванюк 27.11.2019 14:20 Заявить о нарушении
Елена Покровка 2 27.11.2019 17:25 Заявить о нарушении