Рожевий ранок у Карпатах
Серед зими , серед снігів.
Долини й гори в білих шатах
І безліч різних є слідів.
Рожевий ранок у Карпатах
Душу мою вже встиг зігріть.
І груби розтопили в хатах.
Він радий був нас всіх зустріть.
Але ж сьогодні він рожевий,
Учора він таким не був:
Він був холодним , мов сталевим,
Та , мабуть , нас він все ж почув.
Хотілося ,щоб був він втішним,
Щоби в красивій пелені.
Та він насправді став розкішним.
Щоб був таким всі інші дні.
Щоб далі став ще й кришталевим,
Й від сонця щоби він блистів.
Немовби в казці всі дерева.
Й щоб під ногами сніг скрипів.
20.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119072206409