В1ршики

Віршики..віршики...віршики..
Цінніші - і тяжчі. - за золото..
..Аби не сказати гірше:
Сука.. ЩО ж ви зі мною робите?!

Істериками... і кризами.. -
Чому ви мені вдаєтеся?
і з мене.., і з тих, кому писані, -
Так просто "вірьовки" в'єте..

Серцями вразливими граєтесь..
Мучите душі віддані..
І в грудях - так гостро краєтесь!..,
Що чужих людей робите рідними..

В нормальному стані - не пишетесь:
Лише - на краю і наосліп.. - а..
..ви в спОкої мене залишите??!
Та звісно. - як завжди, вдосвіта.

.. Та ж кожен - вбиває! - Мру стоячи:
ЛЮблю і нелюблЮ - і гірко. з тим -
..так солодко.. щемко.. - й Так боляче....!!..
Не може ніхто. як Ви.. - віршиком.


21.07.2019


Рецензии