Обличчя Ангела я бачу
У хмарі,що лягла спочить.
Я маю іноді ту вдачу:
Вірші ні з чого ж бо строчить.
Те ніжне личко й оченята,
Чоло й борідка виступа.
Не бачу тільки рученята ,
І заховалась десь стопа.
Лежить й вдивляється у небо,,
Будує план куди летіть.
Може велика є потреба,
Й його до себе запросіть.
Маленьке вушко й губенята,
А збоку видно ще й крило.
У Бога всього є багато,
Та щось без чого не було.
21.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119072100396