Живу я прекраснiй же краiнi
Де мова, вишиванка й рушники,
Пісні де линуть всюди солов’їні,
Й протоптані в дитинстві ще стежки.
Там , де звучить та мова калинова,
І верби гнуться всюди до води,
І де звучала пісня колискова,
Де серцем і душею я завжди.
Де у лісах кують літа зозулі,
І ниви колосяться у степах,
Де в лісі бігають прекраснії косулі,
І зеленіють трави на лугах.
Живу ж бо там , де я і народилась,
Де я босоніж бігала в саду,
Де з малечку до Бога я молилась,
Й привчилася робить все до ладу.
Живу я прекрасній же державі,
Люблю її ,Вкраїну дорогу.
Хоч вісті чую часто я миршаві,
Та не залишусь я пред нею у боргу.
17.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119071807708