Вдячнiсть чудовому лiкарю

Вдячність чудовому  лiкарю
Марті Грушин.


Лікар   чудовий від Бога
Шляхи  освящають зірки,
Веде сама вірна дорога,
Та  з  совістю  ти залюбки.

Надія  окрилює Світ,
Свята, дорога  Буковина,
Та мудрий  її Заповіт,
Єдина    навік  Україна…

Господь  розподілює  ролі,
Веде  нас мерщій в Майбуття,
В обіймах знаходимось     долі,
Та радує віра в життя.

Усмішка завжди на       лиці,
Над Нешером сонце, та гори,
Хоч  сняться вночі Чернівці,
Та  поруч пустелі простори…

Автор  Геннадій Сівак.
20   квітня  2019 року.


Рецензии
Спасибо, уважаемый Геннадий, за творчество на родном украинском языке!
Музы в лад!

Валерий Буслов   19.07.2019 07:23     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   19.07.2019 13:41   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.