Вибори - за Бойко

Не Вальцман, не Зеленський, не Грігьян,
за БОЙКО треба нам голосувати.
Не з росіян він, не з єврєїв, не з армян,
для нього Україна - рідна мати.

Для нього Україна рідний дім,
а він господар - мудрий, працьовитий.
Він хоче щоби добре було всім,
і має досвід, як це все зробити.

Ми встанемо за нього всі горой,
він зробить те, про що народ так мріє.
Всіх нагодує салом і ікрой,
і газом всіх дешевим обігріє.


Рецензии