Так вже склалось
Щось у грудях стукає гарячим.
Ти - на Батьківщині. Я - в Отчизне.
І напевно, більше не побачу
Я тебе. Чи ти мене згадаєш?
Цвіт калини душу мені крає.
Тільки зорі, що за небокраєм,
Десь далеко в небі догорають.
Свидетельство о публикации №119071704755