Роздырала баба лыка

Да хвалылась, надто мылка

Сыдыть баба на мостовы,
Каvэ, шо гэто тут гондэ
До мынэ, дывы, прыплёвсь
Некыj шэ j святоj.

Я, шо, яблоко ны моvу
Ля ёму упэрты в морду j?
Оj! Да кілё 800 –
Да j даваj топор v.

Ну, сягодня 4 з 8,
Мо, гірують уv охотно зь.
Так шо ты но пуддаваjсь
Всекым jіх соблазн.

Моvня j еблыко узеты
Да j умнеты тыхо в лесе.
Ібо шо, Луна зашла j
За якысь моста?

В дэнь пітнастыj
Ззіv но мняска –
Да j vывы собі, прыплясфаj.
А ны но остырыгаjсь
Забрысці дэ в гаj.

Мы vэ знаjім астраляjбіj:
Да вона наука разьве?!
Эт ты брось, дурноj барбос!
Ну-ка, зуб долоj! Ну, да j кровкы ноль са j дёсн.

Хто казав бо, шо тоj Місяць
Управлее j неко вільгоць.
Ну, отлівы чы j прылів v
Самы по собі с.

...відіш, как кудась мы лізым?
Зарэ й нам собака в ніпыль!


Рецензии