Я вдячна Богу за талант

Я вдячна Богу за оцей  талант,
І маю дар свої вірші писати,
А він для мене,наче діамант,
Талант , що  не зарить й не закопати.

Колись не знала,як вірші писать.
І як вірші  ті кожен поет пише,
Тепер я впевнено це можу всім сказать,
Що це робить дається  тільки звише.

Складать вірші не кожному дано,
Так як писать не всім дано картини.
Рядки лягають схоже ,як рядно,
А ще - неначе річка згори плине.

І  я пишу , пишу уже  давно,
Свої думки на аркуш виливаю,
А дар як є – не ляже він на дно,
Звідки він взявсь – сама  цього не знаю.

Пишу вірші ,їх легко я пишу,
Пишу тоді,коли  навістить  муза.
Писала і пишу , писать не полишу,
Бо кожен вірш,мов вишивана  блуза.

Тому  я вдячна  Богу за  талант,
Який він дарував мені не нині.
Він душу прикрашає ,наче  бант,
Який вплітаємо у коси  ми дитині.

16.07.2019 р.


Рецензии