High intelligence just means attitude

High intelligence just means attitude
Then a person able to seize knowledge
And can genuine respect all people
For his own honor ...

Высокий интеллект просто означает отношение
Тогда человек способен овладеть знаниями
И может искренне уважать всех людей
Для его собственной чести ...


Рецензии